poticaj_poljoprivredaŽupanijsko Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije obavještava poljoprivredne proizvođače s područja Hercegbosanske županije da je Vlada Hercegbosanske županije donijela Odluku o usvajanju Programa utroška sredstava tekućih transfera „ Poticaj poljoprivrednoj proizvodnji” utvrđenih Proračunom Hercegbosanske županije za 2015. godinu.

Programom su definirane vrsta i visina potpora,način i kriteriji ostvarivanja novčanih potpora kao i rokovi za podnošenje zahtjeva sa propisanom dokumentacijom.

Za sve detaljnije informacije možete se obratiti u prostorije Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije ili na broj telefona: 200-364.

Program utroška sredstava tekućih transfera „ Poticaj poljoprivrednoj proizvodnji” utvrđenih Proračunom Hercegbosanske županije za 2015. godinu, možete preuzeti OVDJE.

Zahtjev za ostvarivanje prava na županijsku novčanu potporu (obrazac broj 1) možete preuzeti OVDJE.

Obrazac broj 2- Obračun novčane potpore za sufinanciranje laboratorijskih pretraga kvalitete mlijeka i troškova ishrane muznih grla u sustavu otkupa mlijeka (za otkupljivače/prerađivače mlijeka) možete preuzeti OVDJE.