U zadnjih nekoliko dana neki portali objavili su informacije o radu Vlade Hercegbosanske županije i Skupštine Hercegbosanske županije.
Kako je tekst pisan na portalu jedne nevladine organizacije rečeno je da se taj tekst ne odnosi na aktualnu Vladu i da prate njen rad koji je suprotan od onoga što je napisano u tekstu.

Vjerujemo kako će sve ovo utjecati na kvalitetniju suradnju između ove ugledne nevladine organizacije i Vlade Hercegbosanske županije. Vrata predsjednika Vlade i svih ministarstva uvijek su otvorena za dobivanje i provjeru svih informacija. Samo na taj način se može objektivno informirati javnost o radu, aktivnostima i Programu rada Vlade Hercegbosanske županije.

Da Vlada radi punim kapacitetom i da se ne bavi besmislicama potvrđuju i 54 održana sastanka premijera Vlade Hercegbosanske županije od 7. svibnja do 3. lipnja 2015. godine, redovito održavanje sjednica Vlade Hercegbosanske županije i brojne aktivnosti svih ministarstava na donošenju veoma bitnih odluka i aktivnosti na pripremi određenih zakona i propisa za sve žitelje Hercegbosanske županije kako bi se na višu razinu podigao sveukupni život.

Daleko bi nas odvelo nabrajati sve to kao i gospodarske programe koji će zacijelo pozitivno utjecati na životni standard žitelja Hercegbosanske županije. Neće proteći puno vremena da se to javno obznani.
Stoga još jednom pozivamo i predstavnike međunarodne zajednice, medijske kuće, kao i sve dobronamjerne ljude da se obrate za sve ono što ih zanima i da dobiju odgovor kako bi se na taj način izbjegle dezinformacije i poluistine koje se plasiraju u javnosti o radu Vlade Hercegbosanske županije.