OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U okviru  projekta „Primjena koncepta ljudske sigurnosti u cilju stabilizacije zajednica u Hercegbosanskoj županiji” u petak, 6. svibnja 2016. godine, predstavnici UNDP-a uručili su informatičku i uredsku opremu  Županijskom i općinskim zavodima za upošljavanja na području Hercegbosanske županije.

Projekt „Primjena koncepta ljudske sigurnosti u cilju stabilizacije zajednica u Hercegbosanskoj županiji” podržan je od UN fonda za ljudsku sigurnost, a implementiraju ga UNDP, UNHCR, UNICEF i IOM uz partnerstvo Vlade Hercegbosanske županije, županijskih općina, Crvenog križa, Županijskog centra za socijalnu skrb i lokalnih organizacija civilnog društva.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukupna vrijednost dodijeljene opreme iznosi oko 26.000,00 KM, a sastoji se od 14 računala, 7 multifunkcionalnih uređaja te 7 velikih i 7 malih oglasnih ploča koja će biti raspodijeljena županijskom i općinskim zavodima za upošljavanje na području Hercegbosanske županije.

Pored ove vrijedne donacije UNDP je sudjelovao i u izradi nove web stranice Zavoda za upošljavanje koja će sada pružati puno više informacija nezaposlenima i poslodavcima.

Uz ravnatelja Zavoda za upošljavanje Hercegbosanske županije, Ante Omazića, dodjeli informatičke i uredske opreme nazočili su predstavnici UNDP-a te predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Draško Dalić, koji je ovom prilikom zahvalio ovoj organizaciji na konkretnosti realizacije svojih obećanja.