Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Branko Ivković sa suradnicima posjetio je jedinu tvornicu za proizvodnju peleta Woodland d.o.o. u Drvaru. 

Domaćini su predsjednika Ivkovića tijekom obilaska tvornice upoznali sa načinom rada u tvornici koja postoji od 2010. godine, u kojoj se s proizvodnjom krenulo 1. lipnja 2013. godine.

Tvornica u kojoj se proizvodnja odvija 24 sata kroz  tri smjene upošljava 35 djelatnika te proizvodi 25 tona peleta dnevno, kamion dnevne proizvodnje izvozi se 90% za Italiju, a ostatak u Sloveniju.
Prema riječima vlasnika poduzeća za ovu godinu se u tvornicu planira investirati milijun maraka. Ciljevi za budućnost su podići kapacitet proizvodnje na 3 tone po satu, te će se sljedeći tjedan u tvornicu pored postojeće dvije ugraditi i treća preša za pripremu sirovine.  

Predsjednik Ivković izrazio je zadovoljstvo pozitivnim primjerom ulaganja u proizvodnju na području naše županije. Pokretanje proizvodnje i nova zapošljavanja u potpunosti su podržana, nadajući se da neće biti jedini primjer u Hercegbosanskoj županiji.