Predstavnici firme Solbus d.o.o. Livno, Stipe Marelja i Josip Sužanj u pratnji zastupnika firme odvjetnika Slavena Jukića danas su boravili u radnoj posjeti predsjedniku Vlade Hercegbosanske  Drašku Daliću.

Tijekom sastanka predstavnici firme Solbus-a, koja je registrirana za proizvodnju energije iz obnovljivih izvora – solari, prezentirali su predsjedniku Vlade Drašku Daliću dosad odrađene i preuzete aktivnosti iz potpisanog ugovora s Ministarstvom gospodarstva Hercegbosanske županije.

Dogovoreno je da će za 15 dana u Livnu za predstavnike Vlade Hercegbosanske županije i predstavnike Općine Livno biti upriličena prezentacija projekta firme Solbus, koji će predstaviti sami investitori zajedno s osobama iz struke i financija, a sve u cilju upoznavanja faze u kojoj se projekt nalazi, te s koracima koje je potrebito poduzeti u narednom razdoblju.   

Predsjednik Vlade, Draško Dalić je u ime Vlade Hercegbosanske županije dao potporu projektu koji će se realizirati na prostoru Hercegbosanske županije.