Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije dr. Nediljko Rimac danas je svečano otvorio radove na izgradnji puta Prolog Vaganj –Sinj, na dionici puta od Ćaića lakta prema Sinju.
Otvarajući radove predsjednik Vlade Hercegbosanske županije dr. Rimac je istaknuo da mu je osobno zadovoljstvo otvoriti početak radova na Vaganju.

Dodao je da će ovaj put biti najkvalitetnija i najbrža poveznica između dvije susjedne županije Hercegbosanske i Splitsko- dalmatinske županije.

„ Radovi su počeli i sigurno će se završiti bez obzira tko bio na čelu vlade“-kazao je dr. Rimac. Ugovorom koji je potpisan s tvrtkom Livno-putovi predviđeno je da će se rekonstrukcija izvoditi u više faza ovisno o financijskim sredstvima.Izgradnjom puta Prolog –Vaganj –Sinj putni pravac do Splita bit će kraći za 25 km, a otvorit će se i mogućnosti za razvoj gospodarstva, osobito zimskog turizma.

Svečanom otvorenju radova nazočio je župan Splitsko-dalmatinske županije Ante Sanader, zamjenik župana Luka Brčić, savjetnik župana Jozo Vidić, ministri u Vladi Hercegbosanske županije i direktor Uprave za ceste Hercegbosanske županije Ivica Kuliš.