Ministar unutarnjih poslova Hercegbosanske županije Mario Lovrić zajedno sa pomoćnikom ministra za administraciju i potporu Markom Grgićem, zapovjednikom PP Bosanko Grahovo i suradnicima svečano je otvorio nove prostorije Odsjeka upravnih poslova PP Bosansko Grahovo.

Ovakvim potezom završen je proces premještanja svih odjela odnosno odsjeka upravnih poslova u zgrade koje se nalaze u sklopu sjedišta policijskih uprava/postaja i prestaje se sa plaćanjem najamnine drugim tijelima državne uprave ili poduzećima što kod drugih županijskih ministarstava unutarnjih poslova u FBiH nije slučaj. Isto tako ovakvim potezom dalo se pozornosti i u sigurnosnom smislu.

Otvaranjem novih prostorija građani će dobiti kvalitetnije i brže usluge, a djelatnici su dobili primjerenije uvjete za rad. U skorom periodu postojeća informatička oprema u svim odjelima/odsjecima upravnih poslova u ministarstvu biti će zamijenjena novom.

U poslove rekonstrukcije, uređenja i opremanja novih prostorija Odsjeka upravnih poslova u PP Bosansko Grahovo iz Proračuna Hercegbosanske županije izdvojeno  je cca. 19 000 KM.