2Razvojna banka Federacije BiH u suradnji s Vladom Hercegbosanske županije organizirala je prezentaciju „Kreditnih linija Banke” u ponedjeljak, 26. rujna 2016. godine u hotelu Park u Livnu. Nazočnim gospodarstvenicima, predstavnicima općina Hercegbosanske županije i zainteresiranima obratili su se potpredsjednik Uprave Razvojne banke Federacije BiH mr. sc. Marijan Oršolić, direktor Sektora za istraživanje i razvoj Borislav Trlin i predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Draško Dalić.

Predsjednik Vlade, Draško Dalić pozdravio je dolazak Razvojne banke Federacije BiH u Hercegbosansku županiju i izrazio nadu za poboljšanje suradnje potencijalnih investitora i Razvojne banke Federacije BiH.

„Na nama u vlasti je da vama koji imate potrebe za kreditnim sredstvima pomognemo da se to i realizira kako bi se povećale investicije na našem prostoru i otvarala nova radna mjesta.  Stoga pozivam sve na suradnju i partnerstvo kako bi aktivnosti Razvojne banke bile više zastupljene i u Hercegbosanskoj županiji, a sve s ciljem potpore malim i srednjim poduzećima i jačanju njihove konkurentnosti, a time razvoju gospodarstva i zaposlenosti”, rekao je predsjednik Vlade.

Nakon uvodnog obraćanja direktora Sektora za istraživanje i razvoj Borislava Trlina i prezentacije kreditnih linija Banke, uslijedila su pitanja i odgovori u vezi s potencijalnim kreditnim zahtjevima.

Potpredsjednik Uprave Razvojne banke Federacije BiH Marijan Oršolić zahvalio se posjetiteljima za dolazak na prezentaciju te je nazočne ohrabrio da apliciraju za kreditna sredstva.

FOTOGALERIJA