U subotu 3. kolovoza 2019. godine u kino dvorani Narodnog sveučilišta u Livnu održana je druga konferencija Business Forum Livno 2019 koju je svečano otvorila ministrica rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije, Vasilija Broćeta. U ime Vlade Hercegbosanske županije i svoje osobno uputila je riječi dobrodošlice. Uz ostalo, kazala je “ Pozitivno je što smo danas okupljeni u velikom broju na drugoj konferenciji Business Forum Livno, ovo je pokazatelj da konferencija koja je prezentirala pokretanje Tehnološkog parka nije ostala samo na ideji i inicijativi već ima svoje rezultate koji će se danas prezenitirati tijekom konferencije.

Na  konferenciji predstavljen je rad poslovnog inkubatora tehnološkog parka gdje su startupi kroz panel diskusiju prenijeli svoja iskustva i savjete svima zainteresiranima za pokretanje vlastitog poduzeća. Razgovaralo se i o temi stvaranja turističkih i kapaciteta u poljoprivrednoj proizvodnji i preradi. Također, jedna od tema je bila i izgradnja lokalne suradnje na području Hercegbosanske županije radi umrežavanja lokalnih javnih i privatnih institucija kako bi bili spremniji za suradnju u inozemnim projektima jer je upravo ovakva suradnja ono što Hercegbosanskoj županiji najviše treba.

Uz predstavnike Vlade Hercegbosanske županije konferenciji  je nazočio i susonivač Tehnološkog parka, Mate Rimac koji je 170 posjetitelja konferencije ohrabrio pričom o nastanku i putovanju firme Rimac Automobili od “sam u garaži” do 600 zaposlenih u 12 godina.

Druga konferencija Business Forum Livno organizirana je u suradnji Linnovate Tehnološkog parka sa Asocijacijom za regionalni razvoj REDAH i Ministarstvom gospodarstva Hercegbosanske županije.