Župnika u župi Svih svetih u Livnu fra Vinka Sičaju i župnog vikara fra Josipa Jukića danas je u svom uredu primio predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Draško Dalić.

Na sastanku se razgovaralo o potrebnim završnim radovima na Crkvi Gospe od Anđela u Guberu, te o najvećem problemu s kojim se cijela zajednica susreće, odlasku mladih ljudi s prostora livanjske općine i županije. Župnik župe fra Vinko Sičaja tom prigodom je rekao kako je odgovornost za odlazak i napuštanje naših krajeva na zajednici, te da je potrebno da svi zajedno radimo na sprječavanju odlaska. Svaki pojedinac mora preuzeti odgovornost, a svi zajedno moramo djelovati kako bismo potakli sve u zajednici da solidarnost zaživi.   

Zahvalivši se za svu potporu Vladi Hercegbosanske županije i za sve što čine u pružanju potpore radu i djelovanju svih vjerskih zajednica,  pa tako i Rimokatoličkoj crkvi župnik fra Vinko Sičaja još jedno je zahvalio na današnjem susretu i iznesenim planovima za buduću suradnju, te tom prilikom blagoslovio ured predsjednika Vlade Hercegbosanske županije.