U prostorijama Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije potpisana je primopredaja motornog vozila, autobusa,  koje je županijski MUP donirao Općini Livno. Vozilo je donirano temeljem odluke Vlade Hercegbosanske županije o davanju suglasnosti za doniranje putničkog motornog vozila. Primopredaju su potpisali resorni ministar Darinko Mihaljević i općinski načelnik Luka Čelan. Ministar Mihaljević je kazao kako je i današnja primopredaja  potvrda opredijeljenosti županijske Vlade i ministarstva kojem je na čelu raditi na dobrobiti svih lokalnih zajednica u Hercegbosanskoj županiji.

„Vozilo koje smo danas uručili Općini Livno, koliko smo upoznati, će itekako poslužiti i olakšati obavljanje svakodnevnih poslova. Cilj rada županijske Vlade je rješavanje poteškoća s kojima su u svom radu suočene jedince lokalne samouprave i ovim činom nastavljamo dobru suradnju kako s drugim općinama naše županije tako naravno i s Općinom Livno“, kazao je ministar Mihaljević.

Općinski načelnik Luka Čelan zahvalio je i ministru i županijskoj Vladi na doniranom vozilu. „Potrebe Općine Livno su velike kada je u pitanju prijevoz, počevši od prijevoza učenika pa do prijevoza sportskih klubova. Ovim doniranim vozilom vjerujem da ćemo zadovoljiti barem dio tih potreba“, kazao je načelnik Čelan.