IMG_8555Na svojoj 28. sjednici Vlada Hercegbosanske županije 03. ožujka 2016. godine razmatrala je izvješća o radu Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa i Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih za 2015. godinu. Resorni ministri temeljito su prezentirali rad ministarstva i ocjena je da su ta ministarstva u prošloj godini realizirala postavljene ciljeve iz programa rada.

Među ostalim, naglašeno je da su se nastavni planovi i programi u osnovnom i srednjem obrazovanju odvijali prema planu i bez većih teškoća i da je Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih u današnje složeno vrijeme uspješno ispunjavalo zadaće iz oblasti koje pokriva.nada

Izneseni su i podatci o kapitalnim ulaganjima i ispunjenju svih financijskih obveza koje spadaju u djelokrug spomenutih ministarstava.

Istaknut je i podatak kako se i u ovako teškim vremenima isplaćuju u stopostotnom iznosu jednogodišnje naknade za rodilje što nije slučaj u mnogim županijama i kantonima F BiH, pa čak i u Republici Hrvatskoj.

Izvješće o radu i realizaciji programa utroška sredstava Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih za 2015. godinu možete preuzeti OVDJE.

Izvješće o radu Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa za 2015. godinu možete preuzeti OVDJE.

Izvješća možete preuzeti i u rubrici Dokumenti navedenih ministarstava.