vlada hbžVlada Hercegbosanske županije obavještava zainteresirane da je Federalno Ministarstvo kulture i športa, raspisalo Javni poziv za prijavu projekata korisnika za raspodjelu dijela prihoda ostvarenih po osnovu naknada za priređivanje igara na sreću. Na javni poziv mogu se prijaviti projekti iz slijedećih područja I za slijedeće aktivnosti :

  • promoviranje kulture i
  • promocija razvoja profesionalnog i amaterskog sporta u cilju povećanja sredstava fonda za nagrađivanje za istaknute sportske rezultate. 

Pravo sudjelovanja na ovom javnom natječaju imaju udruge građana i humanitarne organizacije osnovane u skladu s važećim propisima o udrugama i fondacijama koje imaju sjedište na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Dodatne informacije o tome  tko ima pravo sudjelovanja, kriteriji i  način prijave, ostali uvjeti i  sadržaj prijave za Javni poziv mogu se preuzeti na web stranici ministarstva www.fmks.gov.ba u rubrici Javni pozivi i konkursi.

Za sve dodatne informacije i upite iz Hercegbosanske županije, zainteresirani se javiti u Ured predsjednika Vlade na tel: 200-161 ili na službene mailove: ivana.miskovic@vladahbz.com i zdravko.markov@vladahbz.com .