Ministar unutarnjih poslova Vlade Hercegbosanske županije Mario Lovrić, povodom Dana policije koji se obilježava 29. rujna 2014. godine, uputio je čestitku svim ustrojbenim jedinicama te sindikatu djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije.

Svima Vama od srca čestitam Vaš dan – Dan policije kojega slavite na blagdan Vašeg zaštitnika Svetog Mihovila koji Vas štiti i koji Vas je štitio u najtežim danima stvaranja naše slobode.

S ponosom budite i nastavite biti dio ovoga društva poštivajući i boreći se za pravednost i dostojanstvo svakog čovjeka.

Posebno izražavam zahvalnost obiteljima poginulih i umrlih pripadnika Ministarstva unutarnjih poslova, a njih se na današnji dan sjećamo s dubokom zahvalnošću prema njihovoj žrtvi.

U svoje osobno ime zahvaljujem Vam se na Vašem nesebičnom doprinosu u očuvanju sigurnosti u našem društvu, plemenitom radu i posvećenosti tom životnom pozivu, jer na Vama je da svojom stručnošću, znanjem i požrtvovnošću i nadalje budete dostojni čuvari sigurnosti svih građana naše županije.