Veleposlanik Republike Turske u Bosni i Hercegovini, Cihad Erginay danas je boravio u radnom posjetu predsjedniku Vlade Hercegbosanske županije, Drašku Daliću. To je ujedno prva posjeta Veleposlanika Erginaya Livnu i Hercegbosanskoj županiji.  Sastanku su nazočile i Ayse Selcan Sanli, generalna konzulica Republike Turske u Mostaru i suradnice Veleposlanika.

Predsjednik Vlade Draško Dalić upoznao je veleposlanika Cihada Erginaya sa sastavom, radom i načinom funkcioniranja Vlade Hercegbosanske županije kao i sa potencijalima s kojima županija raspolaže od energetskog, poljoprivrednog, drvnog  do sektora turizma.

Tijekom sastanka se razgovaralo o poslovnoj suradnji koju Hercegbosanska županija preko izvoza sira i svježeg mesa ima s Republikom Turskom, a sve u cilju proširenja dosadašnje dobre suradnje. Razgovaralo se i o mogućnostima i načinima investiranja i ulaganja u proizvodnju na području županije.

Veleposlanik  Republike Turske u Bosni i Hercegovini Cihad Erginay zahvalio je na susretu s predsjednikom Vlade  izrazivši podršku s puno uspjeha Vladi Hercegbosanske županije u daljnjem radu.