povecajmo_mogucnosti_djeciMinistarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije  obavještava sve roditelje (skrbnike) koji su prijavili djecu na Javni poziv za prijem i upis djece u okviru realiziranja projekta „Povećajmo mogućnosti djeci u BiH za rano učenje“da u ponedjeljak, 9. studenog 2015. godine u11:00 sati, dođu na roditeljski sastanak na kojem će se s odgajateljicama dogovoriti o svim bitnim detaljima vezanim za početak projekta. Isto tako, resorno ministarstvo napominje roditeljima (skrbnicima) da navedenog dana ne dovode djecu. Roditeljski sastanak će biti održan na sljedećim lokacijama:

LIVNO: Dječji vrtić „Pčelice“ Livno,Škola u Orguzu,Škola u Podhumu,Škola u Zabrišću.

TOMISLAVGRAD:Dječji vrtić Tomislavgrad,Škola u Kongori,Škola u Šujici,Škola u Bukovici,Škola u Grabovici,Škola u Stipanićima.

KUPRES: OŠ „Fra Miroslava Džaje“ Kupres.

BOSANSKO GRAHOVO: OŠ „Grahovo“ Bosansko Grahovo.

DRVAR: OŠ „Drvar“ Drvar

Odabir navedenih lokacija bio je broj upisane djece prema mjestu prebivališta, te Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije ujedno poziva zainteresirane roditelje (skrbnike) koji nisu upisali djecu da i dalje mogu to učiniti.