U oproštajnom posjetu predsjedniku Vlade Hercegbosanske županije, Drašku Daliću jučer je boravio rezidentni predstavnik UNDP-a u BiH, g. Yuri Afanasiev sa suradnicima.

Tijekom susreta razgovaralo se o zajedničkim aktivnostima UNDP-a i Vlade Hercegbosanske županije u projektima „Primjena koncepta ljudske sigurnosti u cilju stabilizacije zajednica u Hercegbosanskoj županiji” ,o okvirnom sporazumu o suradnji u sektorima ruralni i regionalni razvoj, energetika i okoliš, socijalna inkluzija i sigurnost, te o implementaciji projekta integriranog lokalnog razvoja i projektu izrade Strategije razvoja Hercegbosanske županije.

 Razgovaralo se također i o planiranim projektima za naredno razdoblje vezano za gospodarski razvoj i osiguravanje uvjeta za bolji život u Hercegbosanskoj županiji.

Predsjednik Vlade Draško Dalić zahvalio je g. Yuriu Afanasievu i djelatnicima UNDP-a na dosadašnjoj uspješnoj suradnji, u nadi kako će se suradnja s UNDP-em i u budućnosti nastaviti na dobrobit stanovnika Hercegbosanske županije.