(+387) 034 / 203-708   |    (+387) 034 / 200-902   |    info@vladahbz.com

Priopćenje Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije povodom Svjetskog dana zaštite okoliša

Petog lipnja se obilježava Svjetski dan zaštite okoliša. Milijarde ljudi na svijetu, a pogotovo oni koji žive u ruralnim područjima, itekako su svjesni svoje ovisnosti o prirodi – izvorima vode, plodnom tlu i ostalim dobrobitima kojima nam priroda omogućuje život.

Čuvajmo bioraznolikost, čuvajmo tlo, čistoću naših voda i zraka.

Resursi naše Planete su ograničeni, a mi svojim odgovornim ponašanjem možemo doprinijeti da stvorimo potrebnu ravnotežu između potreba čovječanstva i mogućnosti koje nam Zemlja pruža.

Svatko od nas može svojim ponašanjem doprinijeti očuvanju okoliša i prirode, a najmanja stvar koju sami napravimo u zajednici s ostalim ljudima znači mnogo.

Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije, kroz svoje aktivnosti  kao što su uklanjanje divljih deponija, sufinanciranja ekoloških udruga i projekata zaštite okoliša ukazuje na važnost zaštite prirode i okoliša

Zato, zaštitimo prirodu i njene izvore!

 

About Author

Connect with Me: