2Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Draško Dalić danas je u pratnji člana povjerenstva Javne nabave  Uprave za pitanja branitelja Ivice Ćosića i Petra Radoša, predstavnika izvođača radova firme Nevistić Commerce d.o.o. obišao stambenu zgradu stradalnika Domovinskog rata – SP-24 Centar II Livno u Splitskoj ulici.

Zgrada dimenzija 38×14 metara ima 500 kvadrata poslovnog prostora i ostave, te stambeni dio koji je podijeljen u dvije lamele na 4 kata s 24 stana i potkrovlja s 4 stana. Građevinski radovi su u završnoj fazi, kao i radovi na elektro i vodo instalacijama. Uređen je i okoliš.

Nakon provedenog Javnog natječaja, Nevistić Commerce d.o.o., izvođač radova odradio je 80 % elektro instalacijskih radova, nakon čega će se pristupiti dovršetku vodoinstalacijskih i završnih građevinskih radova za koje je prema troškovniku predviđeno oko 560 000 KM (elektroinstalacije 108 000 KM, vodoinstalacije 85 000 KM i građevinski radovi oko 370 000 KM).

Predsjednik Vlade, Draško Dalić, izrazivši zadovoljstvo dinamikom izvođenja radova, rekao je kako je riječ o izuzetno važnom projektu te se nada kako će zgrada namijenjena stradalnicima Domovinskog rata vrijedna oko 2 milijuna KM početkom iduće godine u potpunosti biti završena te spremna za dodjelu obiteljima poginulih branitelja i invalidima Domovinskog rata.