Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije obavještava sve poduzetnike sa područja Hercegbosanske županije da je Veleposlanstvo Kraljevine Švedske objavilo drugi poziv za dodjelu bespovratnih sredstava malim i srednjim poduzećima iz Bosne i Hercegovine. Poziv je otvoren do 31.05.2014. godine.

Prijave se podnose putem online aplikacije na engleskom jeziku. Grantovi se kreću u rasponu 10.000,00 do 30.000,00 eura.

Kako bi olakšalo postupak prijave zainteresiranim poduzetnicima, Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije je prevelo dokumente koji se odnose na natječajnu proceduru.

Prevedeni dokumenti služe samo kao orijentir za poduzetnike, kako bi što bolje razumjeli sve zahtjeve natječajne procedure, dok se prijave podnose isključivo na engleskom jeziku. Prevedena natječajna dokumentacija će se moći preuzeti od dana 05. Svibnja 2014. godine, slanjem zahtjeva na e mail adresu: ministarstvogospodarstvahbz@gmail.com.

Također, zainteresirani poduzetnici se mogu obratiti Ministarstvu gospodarstva Hercegbosanske županije, ukoliko im je potrebna stručna i tehnička pomoć pri popunjavanju prijave, no zbog ograničenih kapaciteta, ministarstvo će biti u mogućnosti pružiti pomoć samo određenom manjem broju poduzetnika, za čije projekte ocijeni da imaju najviše šanse za uspjeh, dok se ostali upućuju na to da potraže prevodilačke usluge kod ovlaštenih prevoditelja.
Više informacija o pozivu i postupku prijave se može pronaći na http://challenge.ba/