Danas je u zgradi Vlade Hercegbosanske županije, uz nazočnost predsjednika Vlade dr. Nediljka Rimca, direktorica Uprave za pitanja branitelja i stradalnika Domovinskog rata Ljiljana Kovačević sa direktorom JP „Komunalno“ d.o.o. Livno Tomislavom Vrdoljakom, potpisala  Ugovor o nastavku i dovršetku radova na zgradi za stradalnike Domovinskog rata – SP-24, Centar II u Livnu.
Ugovor se odnosi na izradu priključka vode, fekalne i oborinske kanalizacije, a ukupna vrijednost radova s pdv-om iznosi 44.952,73 KM.
      
Ovaj Ugovor predstavlja uvod u slijedeće faze dovršetka predmetnog objekta koje će biti izvedene u 2012. godini, a podrazumijevaju priključenje električne energije, kompletno uređenja interijera i okoliša.
Pored ovog Ugovora sklopljen je i Ugovor o pružanju usluga stručnog nadzora nad izvođenjem spomenutih radova s gospodarskim društvom „Moj Dom“ iz Tomislavgrada u ukupnoj vrijednosti od 1.051,89 KM.

Sredstva za ovu namjenu osiguralo je Federalno ministarstvo za pitanja branitelja i invalida Domovinskog rata temeljem zajedničkog projekta Vlade Hercegbosanske županije i Uprave za pitanja branitelja.

Pored gore navedenih potpisivanju ovih ugovora prisustvovali su i Emil Pranjić – direktor gospodarskog društva „Moj Dom“ d.o.o., Ivica Ćosić – savjetnik predsjednika Vlade za pravne poslove te Marko Barać – predsjednik Povjerenstva za provođenje postupka dovršetka stambenog objekta.