Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije ponovno je objavilo Javni oglas za prijem i upis djece u okviru realiziranja projekta „Povećajmo mogućnosti djeci u Bosni i Hercegovini za rano učenje“.

Ministarstvo ovaj projekt provodi uz financijsku potporu UNICEF-ove fondacije Dubai Cares, ali ovoga puta za ostale četiri općine naše županije, Kupres, Glamoč, Drvar i Bosansko Grahovo, koje nisu bile obuhvaćene prvim dijelom ovoga projekta.

Nakon uspješno započetog prvog dijela ovoga projekta u dvije općine naše županije, Livnu i Tomislavgradu, u kojem je primljeno više od 500 djece, ukazala se mogućnost proširenja projekta i na ostale općine naše županije.

Naime, nakon što je jedna županija odustala od ovakvoga projekta, grant tih sredstava jednim je dijelom odobren upravo Hercegbosanskoj županiji čime će se omogućiti upis još 175 djece u navedene četiri općine naše Županije.

Ovaj odgojno-obrazovni program realizirati će se na isti način kao i kod prvog dijela ovoga projekta i to u trajanju od 6 mjeseci, 4 radna dana u tjednu u dnevnom trajanju od 3 sata za djecu starosti od 4 do 6 godina.

Uvjete Javnog oglasa i Prijavni obrazac možete preuzeti u rubrici Aktivni natječaji.