Danas je u organizaciji Srednje ekonomske škole iz Livna održan drugi Sajam vježbovnih tvrtki Let’s Do Business, Livno 2014. Sajam je održan pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa i Ministarstva gospodarstva Hercegbosanske županije te općinskog načelnika Livna.

Na ovome Sajmu vježbovnih tvrki, organiziranom u sportskoj dvorani Srednje ekonomske škole Livno, sudjelovalo je ukupno 7 vježbovnih tvrtki iz 4 srednje škole s područja BiH i to iz Mostara, Kupresa i Livna.
Cilj Sajma je poboljšati kvalitetu obrazovanja u svim strukovnim školama Bosne i Hercegovine koje provode program Vježbovnih tvrtki poticanjem učenika na napredovanje, želju za samostalnošću, samopotvrđivanjem i primjenu teorijskog znanja kroz razvoj poduzetničkih sklonosti, vještina, stajališta i suradnje među učenicima i nastavnicima.

Srednja ekonomska škola Livno već punih 9 godina sudjeluje u ovome projektu financiranom i podržanom od KulturKontakta Austia i ministarstva vanjskih poslova Republike Austrije i jedna je od 7 škola s područja BiH izabrana kao pilot škola ovoga projekta.

Program je zamišljen kao usvajanje i utvrđivanje teorijskog znanja kroz konkretno obavljanje poslova koji se inače obavljaju u pravoj organizaciji. Učenici uče kako se osniva tvrtka, kako se obavljaju sve poslovne komunikacije i financijske transakcije, kako se prezentira proizvod/usluga te knjigovodstveno evidentiraju sve promjene.

Sajam vježbovnih tvrtki otvorio je i prigodnim riječima se obratio nazočnima Ministar znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije Petar Galić. Kazao kako je ovaj oblik učenja i praktične primjene znanja budućnost koju razvija sve više zemalja u regiji i kako će Ministarstvo i u buduće podržavati njegovo održavanje.