Osvajanjem prvenstva Federacije BiH u kategoriji djevojčice (2000 god.) i mlađe, odbojkašice Odbojkaškom Klubu Troglav su na najbolji način uljepšale klubu petnaestu godišnjicu postojanja.

Tim povodom danas ih je u zgradi Vlade Hercegbosanske županije primio ministar znanosti, prosvjete, kulture i športa, Petar Galić zajedno s njihovim trenerom Željkom Lasićem i predsjednika OK Troglav Jozom Ursom.

Osvajanjem prvenstva Federacije BiH ova kategorija OK Troglav osigurala je pravo sudjelovanja u SUPERLIGI Federacije BiH u konkurenciji seniorki i priliku za osvajanjem državnog prvenstva. Naime, ovim uspjehom plasirali su se na završni turnir lige BiH s Goraždom, te dvije prvoplasirane ekipe iz Republike Srpske, koji bi se trebao održati krajem svibnja ove godine.

Najboljom igračicom prvenstva Federacije BiH u ovoj kategoriji proglašena je članica ovoga kluba Barbara Čelar, a pored ove kategorije značajne rezultate postižu i starije odbojkašice ovoga kluba.

Ovom prilikom ministar znanosti, prosvjete, kulture i športa u Vladi Hercegbosanske županije,  Petar Galić, čestitao je odbojkašicama na postignutim rezultatima, kazavši kako je ovo najbolji način da se promovira klub, grad Livno i Hercegbosanska županija.

U OK Troglav danas  u svim kategorijama trenira oko 60 odbojkašica svih uzrasta.