Vlada Hercegbosanske županije obavještava zainteresirane da je Vlade Federacije BiH na 92. sjednici održanoj 23. veljače 2017. godine donijela odluke o usvajanju dva programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava tekućih transfera utvrđenih proračunom Federacije BiH za 2017. godinu Federalnom ministarstvu raseljenih osoba i izbjeglica.

Riječ je o Programu raspodjele sredstava „Tekući transferi pojedincima – Transfer za raseljene osobe i povratnike“ ukupne vrijednosti 16.100.000,00 KM i Programu raspodjele sredstava „Tekući transferi pojedincima – Tekući transferi za zajedničke, međuentitetske i općinske projekte i projekte s nevladinim organizacijama“ ukupne vrijednosti 2.000.000,00 KM.

Vlada Hercegbosanske županije poziva sve zainteresirane da se upoznaju s kriterijima ovih programa i ukoliko ispunjavaju uvijete, prijave na navedene programe.
Programe možete pogledati i preuzeti na službenim stranicama Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica http://www.fmroi.gov.ba/v2/ ili u rubrici „pozivi s viših razina vlasti“ na službenoj stranci Vlade Hercegbosanske županije https://www.vladahbz.com/pozivi/