Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je  prvi javni poziv za dostavu projektnih prijedloga suradnje mikro i malih poduzeća na pograničnom području Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Crne Gore u okviru Fonda projekata malih vrijednosti, projekta EmBRACE . Po prvi put na ovom programskom području, mikro i malim poduzetnicima na raspolaganju stoji ukupno 8.725.324,36 eura iz Europskog fonda za regionalni razvoj i IPA III, od čega je kroz prvi poziv raspoloživo 3.000.000,00 eura.

Projekt se provodi u sklopu Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2021. – 2027. te ima za cilj potaknuti kontinuirani rast i unaprjeđenje konkurentnosti mikro i malih poduzeća u pograničnom području triju zemalja.

Sve informacije i detalji ovog javnog poziva dostupni su na linku:

Objavljen prvi javni poziv za novi projekt EmBRACE | HAMAG BICRO

Lokalnim predstavnicima institucija i poduzetnicima projekt EmBRACE i svi detalji vezani uz prijavu biti će predstavljeni na početnoj konferenciji Splitu 3. srpnja, a potom će uslijediti informativne radionice za poduzetnike 4. srpnja u Mostaru10. srpnja u Tuzli11. srpnja u Slavonskom Brodu te 16. srpnja u Podgorici. Za sudjelovanje na početnoj konferenciji i tematskim radionicama vezano u prvi poziv, prijaviti se možete putem povezniceBroj mjesta je ograničen.  Sudjelovanje na konferenciji i radionicama je besplatno.