Jučer je u prostorijama Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije, ministar Petar Galić primio u posjetu predstavnike Vijeća mladih općine Tomislavgrad.

Ministru su članovi Vijeća predstavili usvojenu strategiju za mlade općine Tomislavgrad, a prilikom ove posjete razgovaralo se i o planovima i projektima u tekućoj 2013. godini.

Bilo je govora o koracima vezanim za uspostavljanje Vijeća mladih Hercegbosanske županije, o planiranju strategije za mlade u županiji, te raspisivanju natječaja za dodjelu sredstava iz granta za projektne udruge mladih i Vijeća mladih.

Pored Anđele Radoš, predsjednice Vijeća mladih Tomislavgrad, sastanku su nazočili i dopredsjednik Stipe Višić, članica upravnog odbora Nermina Zahirović, kao i koordinator za mlade općine Tomislavgrad Luka Krstanović.
Ministar Petar Galić je izrazio veliko zadovoljstvo svime što je Vijeće mladih do sada napravilo, te istaknuo da će njegovo ministarstvo pružiti punu potporu u daljnjem radu kako bi se poboljšao položaj mladih u ovoj općini.