Mreža za ruralni razvoj u Bosni i Hercegovini objavila je JAVNI POZIV za učlanjenje u Mrežu za ruralni razvoj u Bosni i Hercegovini, i to kroz ulogu punopravnog ili člana bez prava glasa. 
Svaka pravna osoba registrirana kao udruženje ili fondacija u skladu s odredbama Zakona o udrugama i fondacijama BiH, a koja prihvaća Statut i ciljeve Mreže radi ostvarivanja svojih interesa u Mreži, može biti punopravan ili član bez prava glasa Mreže ako se po svojoj djelatnosti bavi ruralnim razvojem u Bosni i Hercegovini.

Ovom prilikom pozivaju se sve organizacije koje se bave aktivnostima i provođenjem projekata u sektoru ruralnog razvoja da popunjen zahtjev za članstvo pošalju na jednu od mail adresa: m.savic@aced.org.ba,tule@redah.ba ili koordinator@ruralnamreza.ba, kako bi na taj način iskazali interes u jačanju kapaciteta odnosno u radu i razvoju Mreže za ruralni razvoj u Bosni i Hercegovini.

Zahtjev za članstvo može se preuzeti na web stranici: http://ruralnamreza.ba/. O pravima i obvezama  punopravnih i članova bez prava glasa kao i kriterijima za članstvo u Mreži također se možete obavijestiti na web stranici: http://ruralnamreza.ba/.
Kako bi se zahtjev za članstvo u Mreži uzeo u razmatranje potrebno je organizaciju registrirati u bazi organizacija koja se nalazi na web stranici Mreže www.ruralnamreza.com.
Više informacija može se dobiti pozivom broja telefona: 051/325-610