U okviru projekta “Jačanje i umrežavanje malih aerodroma u jadranskom području“ A3-NET, koji se financira iz IPA Programa jadranska suradnja, Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske planira pokrenuti natječajni postupak za usluge izrade studije izvedivosti za letjelište Brda u Livnu.

Studija izvedivosti bit će temelj za razvitak letjelišta u okviru i nakon završetka projekta.
Rezultati koje konzultant treba postići su:
– Studija izvedivosti i benchmark analiza komparativnih malih aerodroma i prijedlozi za poslovni razvitak letjelišta Brda;
– Pripremljen zajednički model razvitka letjelišta, uzimajući u obzir lokalne potencijale letjelišta u odnosu na razvojnu mrežu letjelišta i zračnih luka koje se grade u okviru projekta.

Pozivamo sve zainteresirane organizacije / tvrtke s iskustvom u istim poslovima koje žele da sudjeluju u natječaju da podnesu svoje kontakte s kratkim opisom dosadašnjeg iskustva. Ministarstvo gospodarstva će odabrati najmanje tri ponuditelja kojima ćemo uputiti poziv za dostavljanje ponuda zajedno s natječajnom dokumentacijom.
Kontakti s kratkim opisom dosadašnjeg iskustva moraju se dostaviti najkasnije do 15. siječnja/januara 2013. godine u 12 sati na e-mail a3.net.project@gmail.com.