sports balls

Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije objavilo je Javni poziv za predlaganje projekata i programa u oblasti športa za 2016. godinu.

Ovim Pozivom utvrđuju se javne potrebe za koje se osiguravaju sredstva iz Proračuna Hercegbosanske županije, a to su prije svega djelatnosti, poslovi, programi, manifestacije, akcije i projekti u oblasti športa koja su od značaja za Hercegbosansku županiju.

Ministarstvo će na temelju prispjelih prijava, ocjena, uvjeta i kriterija ovoga Poziva dodijeliti sredstva tekućih transfera utvrđenih Proračunom Hercegbosanske županije za 2016. godinu u okviru Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa.

Dodatne informacije o pravu sudjelovanja, kriterijima i načinu prijave uz ostale uvijete Javnog poziva mogu se pogledati i preuzeti OVDJE, a prijavni obrazac OVDJE.

Rok za dostavljanje prijedloga programa i projekata je 15 dana od dana objave Javnog poziva na oglasnoj ploči Vlade Hercegbosanske županije i službenim stranicama Vlade Hercegbosanske županije.