innovationVlada Hercegbosanske županije obavještava zainteresirane da je Federalno Ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta, raspisalo Javni poziv za financiranje projekata i programa iz sredstava dijela prihoda ostvarenih u Proračunu Federacije Bosne i Hercegovine po osnovu naknada za priređivanje igara na sreću. Na javni poziv mogu se prijaviti projekti iz slijedećih područja za slijedeće aktivnosti:

1. Promoviranje tehničke kulture i
2. Udruženja koja se bave inovacijama za nagradni fond za nagrađivanja inovatora za inovacije od međunarodnog značaja

Pravo sudjelovanja na ovom javnom natječaju imaju udruge građana i humanitarne organizacije osnovane u skladu s važećim propisima o udrugama i fondacijama, koje imaju sjedište na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Dodatne informacije o tome tko ima pravo sudjelovanja, kriteriji i način prijave, ostali uvjeti i  sadržaj prijave za Javni poziv mogu se preuzeti na web stranici ministarstva  www.fmrpo.gov.ba. u rubrici Javni pozivi ili na linku http://www.fmrpo.gov.ba/javni-natjecaj-za-financiranje-projekata-i-programa-iz-dijela-prihoda-ostvarenih-po-osnovu-naknada-za-priredivanje-igara-na-srecu.

Za sve dodatne informacije i upite iz Hercegbosanske županije, zainteresirani se mogu javiti u Ured predsjednika Vlade na službene mailove: ivana.miskovic@vladahbz.com ili zdravko.markov@vladahbz.com .