Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije poziva svu zainteresiranu javnost da se aktivno uključi u javnu raspravu o tekstu Nacrta zakona o liječenju neplodnosti biomedicinski potpomognutom oplodnjom, te da svoja mišljenja, sugestije, kritike i prijedloge šalju na adresu elektronske pošte Ministarstva: mrzssp@vladahbz.com ili dostave pismenim putem na adresu Stjepana II Kotromanića b.b. 80101 Livno, BiH.

Tekst Nacrta zakona o liječenju neplodnosti biomedicinski potpomognutom oplodnjom objavljuje se na Web stranicama Vlade Hercegbosanske županije https://www.vladahbz.com, te se time otvara javna rasprava.

Trajanje javne rasprave predviđeno je do 21. rujna 2013. godine. Ukoliko se pokaže interes organizirat će se usmena javna rasprava. Svi komentari, prijedlozi i mišljenja bit će proslijeđeni Federalnom ministarstvu zdravstva koji je inicijator donošenja ovoga Zakona.

Tekst Nacrta zakona o liječenju neplodnosti biomedicinski potpomognutom oplodnjom možete preuzeti sa web stranice Vlade Hercegbosanske županije u rubrici DOKUMENTI Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije.

Nacrt zakona o liječenju neplodnosti biomedicinski potpomognutom oplodnjim također možete preuzeti OVDJE.