Ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine spremno je podržati započete projekte na području Hercegbosanske županije, a među njima i završetak radova na stambenoj zgradi u Drvaru. To je danas na sastanku s ministrom rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije, Dragoslavom Topićem rekao ministar raseljenih osoba i izbjeglica u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine, Edin Ramić.

Razgovaralo se i o drugim bitnim segmentima održivog povratka i konkretnim pomoćima izbjeglim i raseljenim osobama koje bi se trebale manifestirati, među ostalim, u vidu donacija što bi moglo utjecati na osiguranje njihovog normalnog života. Analizirani su i drugi problemi raseljenih i izbjeglih osoba u Hercegbosanskoj županiji.

Sastanak je inicirao ministar rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih, Dragoslav Topić, a održan je u zgradi Vlade Hercegbosanske županije u Livnu. Ministar raseljenih osoba i izbjeglica u Vladi Federacije BiH, Edin Ramić, poslije ovog sastanka, s ministrom Dragoslavom Topićem otputovao je u Drvar gdje će održati radni sastanak s prvim osobama te općine.