Vlada Hercegbosanske županije, na danas održanoj 35. sjednici, usvojila je Rebalans Plana prihoda i rashoda Zavoda za zdravstveno osiguranje Hercegbosanske županije za 2014. godinu, te Odluku o privremenom financiranju istoga na za razdoblje siječanj-ožujak 2015. godine.

Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnost na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu Direkcije za robne rezerve, kao i Odluku o davanju suglasnosti  na izmjene i dopune Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Stručnih Službi Vlade Hercegbosanske županije.

Donesena je Odluka o dopuni Odluke o usvajanju Programa raspodjele sredstava iz namjenskih sredstava Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH s kriterijima, te Odluka o raspisivanju natječaja za ravnatelja Agencije za privatizaciju Hercegbosanske županije.

Odlukom je danas Vlada zadužila Zavod za zdravstveno osiguranje Hercegbosanske županije da do 31. 12. 2015. godine, odnosno do rješenja statusa, uposlenicima gospodarskog društva J.P. „Tušnica“ Livno omogući nesmetano zdravstveno osiguranje-zdravstvenu zaštitu i ovjeravanje zdravstvenih knjižica.