kolodrU nazočnosti brojnih predstavnika općinskih i županijskih vlasti, poduzetnika i gostiju, rezanjem vrpce predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Draško Dalić danas je otvorio autobusni kolodvor i caffe bar ĆIĆKO u Livnu.

Nakon prigodnog obraćanja direktora poduzeća ĆIĆKO Commerce, Ivana Kovačevića, nazočnima se obratio i predsjednik Vlade, Draško Dalić zahvalivši obitelji Kovačević, vlasnicima poduzeća ĆIĆKO Commerce, što su jednu ovakvu investiciju realizirali u Livnu.

„Ova investicija zaslužuje jednu posebnu zahvalu s obzirom na vrijeme u kojem se ovaj projekt realizira, a to ujedno može biti svijetli primjer i putokaz ostalim potencijalnim investitorima za ulaganja u našu Županiju”, rekao je predsjednik Vlade, te tom prilikom pozvao sve potencijale investitore da se vrate i svoj kapital ulože na prostoru županije, a Vlada Hercegbosanske županije će prema riječima predsjednika Vlade dati potporu svima koji žele ulagati i pomoći u skladu sa svojim mogućnostima u proračunu i dobivanju potrebne dokumentacije.

Uređeni autobusni kolodvor sa svim pratećim sadržajima blagoslovili su župnik župe Svih svetih u Livnu fra Vinko Sičaja i župni vikar fra Josip Jukić.

Objekti koji su danas službeno otvoreni smješteni su na 5 000 m2 uređenog asfaltiranog prostora na kojima se nalazi autobusni kolodvor s 12 perona i poslovno stambeni objekt u kojem se nalaze ugostiteljski objekti; restoran i caffe bar, te drugi poslovni prostori kao i 16 stambenih jedinica.

kolodvor Livno