U povodu obilježavanja 30. obljetnice osnutka Hrvatske zajednice Herceg-Bosne, dana Općine Grude i dana Zapadno-hercegovačke županije, predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Ivan Vukadin danas u Grudama nazoči svečanoj zajedničkoj sjednici Općinskog vijeća Grude i Skupštine Zapadno-hercegovačke županije.

Jučer su pak povodom istog razloga, 30. obljetnice osnivanja Hrvatske zajednice Herceg – Bosne, u organizaciji Općine Tomislavgrad i udruga proisteklih iz Domovinskog rata ispred spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Tomislavgradu, položeni vijenci i upaljene svijeće za sve branitelje i civile stradale u Domovinskom ratu.

Uz predstavnike braniteljskih udruga, predstavnike Općine Tomislavgrad i brojne druge ovome je nazočio i predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Ivan Vukadin koji je također jučer u predvečerje prisustvovao i paljenju svijeća i molitvi koju je predvodio fra Stipe Rotim na Trgu dr. Franje Tuđmana u Tomislavgradu u spomen na sve žrtve Vukovara i Škabrnje, ali i sve ostale žrtve Domovinskog rata.