Proteklog tjedna u periodu od 08. do 12. travnja održan je tradicionalni 17. Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2014. godine na kojem su se po prvi put na zajedničkom izložbenom prostoru predstavili izlagači sa područja šest općina Hercegbosanske županije.

Vlada Hercegbosanske županije sufinancirala je troškove nastupa izlagača na 223 metra četvorna izložbenog prostora u visini od 50% .

Prema informacijama koje smo dobili od samih izlagača iz naše županije Mostarski sajam je opravdao sva očekivanja u pogledu posjete sajma.

Izlagači iz naše županije posebno su izrazili zahvalnost Vladi Hercegbosanske županije koja im je sufinanciranjem i zajedničkim izložbenim prostorom omogućila prezentaciju proizvoda i usluga, te se nadaju da će se ova praksa nastaviti, a sve u cilju razvitka Hercegbosanske županije.

Motiv više za prezentiranje gospodarstva i sudjelovanje na budućim sajmovima jest i dodijeljeno Posebno priznanje mostarskog sajma Vladi Hercegbosanske županije za uspješno organiziran nastup gospodarstvenika Hercegbosanske županije. 

Izlagači sa područja Hercegbosanske županije koji su uzeli sudjelovanje na održanom mostarskom sajmu su:

1. Turistička zajednica HBŽ Livno
2. Gospodarska komora HBŽ
3. Galerija Vlašić Livno
4. Pavić d.o.o. Livno
5. Puđa & Perković mljekara d.o.o. Livno
6. Esco Eco energija Livno
7. Hajdučke vrleti Blidinje Tomislavgrad
8. Ro-kut Tomislavgrad
9. Latice ljekovito bilje Tomislavgrad
10. Eco selo Grabovica Tomislavgrad
11. Općina Drvar, Udruženje žena Drvarčanke
12. Finvest Ždralovac Bosansko Grahovo
13. Božimir ručno rađeni tepisi – tekstil Bosansko Grahovo
14. Općina Glamoč, Turističko razvojna agencija Glamoč TRAG d.o.o.