Nakon jučer održane sjednice Vlade Hercegbosanske županije u zgradi općine u Tomislavgradu članovi Vlade na čelu sa predsjednikom Vlade  Brankom Ivkovićem posjetili su Srednju strukovnu školu Tomislavgrad, školu sa najvećim brojem učenika na području županije, Dom zdravlja Tomislavgrad te prostorije u izgradnji i stadion HNK Tomislav.

Članovi Vlade radni posjet općini Tomislavgrad završili su posjetom Centu za odgoj i obrazovanje djece i mladeži s poteškoćama u razvoju Nova Nada u Kovačima.  U centru redovne usluge koristi 20 djece sa posebnim potrebama starosti od 5 do 21 godine. Usluge navedene ustanove koriste i osobe različite starosne dobi do 60 godina.

Susretu sa predsjednikom i članovima Vlade boravili su Ivan Vukadin, načelnik općine Tomislavgrad i domaćin dr. Ivan Bagarić, ravnatelj centra Nova Nada. Uz djecu i nastavno osoblje susretu su nazočili i roditelji djece sa posebnim potrebama.

Ravnatelj Bagarić zahvalio je Vladi na pomoći, a predsjednik Vlade Branko Ivković naglasio je što je Vlada učinila pri pružanju pomoći centru Nova Nada, te da će i dalje nastaviti pomagati rad spomenutog centra.