košarkaCijenjene košarkašice Ženskog košarkaškog kluba Livno,

Današnja uzvratna finalna utakmica protiv košarkašica Zrinjskog u Mostaru još je jedna velika potvrda Vašeg talenta i truda koji ste uložili da biste došli na sam prag ulaska u Prvu Žensku košarkašku ligu Bosne i Hercegovine.

To nas već sada čini ponosnim. Prateći Vaše uspjehe i rad Vaših trenera i vodstva slobodan sam reći da očekujem Vaš ulazak u elitnu Žensku košarkašku ligu Bosne i Hercegovine. Optimizam temeljim i na Vašoj pobjedi u prvoj finalnoj utakmici protiv Zrinjskog u Livnu. Na taj način bit  ćete jedini ženski seniorski košarkaški klub s ovih područja koji će se natjecati u Prvoj Ženskoj košarkaškoj ligi Bosne i Hercegovine.

Vi ste za mene ogledalo kako se predstavlja svoj grad, svoja općina, županija i šira zajednica. U mislima s Vama želim Vam pozitivan rezultat u današnjoj uzvratnoj finalnoj utakmici protiv Zrinjskog u Mostaru. Primite ljudski i sportski pozdrav od predsjednika Vlade Hercegbosanske županije, Draška Dalića uz napomenu da ste Vi već sada za mene pobjednice, ističe se u pismu potpore predsjednika Vlade Hercegbosanske županije, Draška Dalića Ženskom košarkaškom klubu Livno.