U organizaciji Livanjske zajednice Zagreb u petak, 6. veljače, održana je 18. tradicionalna Livanjska noć u Zagrebu.

Zabava u restoranu Gastro Globus na Zagrebačkom velesajmu i ove godine okupila je veliki broj uzvanika, što je bila prigoda za druženje i razgovor Livnjaka i prijatelja Livna iz drugih krajeva.

Nazočne goste, među kojima su bili počasni građanin Livna general Ante Gotovina, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić te dopredsjednik skupštine grada Zagreba Darinko Kosor, u ime Vlade Hercegbosanske županije pozdravio je predsjednik Vlade Branko Ivković , zahvalivši na dosadašnjoj suradnji, te tom prigodom pozvao na bolju suradnju u narednom periodu, u pravcu gospodarskog razvoja Livna, kroz informacije o projektima za gospodarski razvoj, zapošljavanje te mogućnost lobiranja Livnjaka u Zagrebu i kod državnih institucija Republike Hrvatske.

Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Branko Ivković pozvao je Zagrebačke Livnjake prve, drugi i treće generacije da više vremena posvete i  borave u Livnu, svom rodnom kraju , a ne samo za vrijeme godišnjih odmora. Istaknuo je također kako je potrebno da se kontakti sa službenim tijelima vlasti u Općini Livno i Vladi Hercegbosanske županije intenziviranju sa željom da suradnja s Livnjacima u Zagrebu u narednom periodu bude kvalitetnija i bolja.