U zgradi Vlade Hercegbosanske županije jučer je održan sastanak predsjednika Vlade Hercegbosanske županije Draška Dalića i ministara u Vladi s predstavnicima UNDP-a i predstavnicima konzultantske kuće INNOVA u izradi projekta Strategija razvoja Hercegbosanske županije.

Predstavnici UNDP-a Vahidin Ogrešević, šef regionalnog ureda, Nasir Nalić, savjetnik za upravljanje razvojem, kao i predstavnici INNOVE Faruk Hujić, direktor i Snježana Misić –Mihajlović, vođa tima, upoznali su novoimenovane članove Vlade s projektom izrade Strategije razvoja , odrađenim aktivnostima kroz ključne sektore ekonomije, društva i okoliša u proteklom razdoblju, te s planiranim aktivnostima za naredni period.

Cilj jučerašnjeg sastanka je aktivnije uključivanje ministarstva u radno tijelo izrade Strategije razvoja županije. Dogovoreno da se do 5. lipnja 2015. godine predstavnicima UNDP-a dostave sugestije i prijedlozi  na nacrte dokumenta socio–ekonomska analiza i strateška platforma, kako bi se intenzivirale aktivnosti tijekom mjeseca lipnja na izradi Strategije razvoja Hercegbosanske županije.