iloVlada Hercegbosanske županije poziva sve zainteresirane s područja županije za sudjelovanje na Pozivu za dostavljanje prijedloga projekata za financiranje iz grantova EU koji je objavila Međunarodna organizacija rada (ILO) u okviru projekta „Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u BIH”.  Cilj poziva je kroz koncepte projektnih prijedloga utvrditi prioritete za sudjelovanje u natječaju za dodjelu grantova u vrijednosti između 150.000,00 – 200.000,00 EUR-a koji će biti dodijeljeni u vremenskom razdoblju 2016.-2018. godina.

Poziv je otvoren do 30. kolovoza 2016. godine, ovim putem se pozivaju svi zainteresirani da svoj interes i kratki opis projekta/aktivnosti iskažu do 10. kolovoza i opise dostave u Ured predsjednika Vlade kako bi se izvršila procjena potreba i utvrdile moguće aktivnosti, potencijalni prijavitelji i svi ostali detalji oko prijave.

Cilj Poziva je stvaranje novih radnih mjesta i podrška lokalnom razvoju  kroz suradnju gradova/općina, zavoda za zapošljavanje, obrazovnih institucija, poduzeća, nevladinih udruga, razvojnih agencija, sindikata, komora i ostalih.

Detaljne informacije o Pozivu možete naći na linku:

http://ba.one.un.org/content/unct/bosnia_and_herzegovina/en/home/presscenter/poziv-za-dostavljanje-prijedloga-projekata-za-finansiranje-iz-gr.html

Vaš interes s kratkim opisom možete poslati na e-mail adrese: ivana.miskovic@vladahbz.com  i zdravko.markov@vladahbz.com do 10. kolovoza 2016. godine.