obitelj-poginulihPredsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Draško Dalić jučer je zajedno s direktoricom Uprave za pitanja branitelja Hercegbosanske županije, Ljiljanom Kovačević dodijelio rješenja za stanove članovima Udruge obitelji poginulih i nestalih u Domovinskom ratu iz Livna.

Po programu stambenog zbrinjavanja dodijeljeno je petnaest (15 ) rješenja obiteljima poginulih u zgradi stradalnika Domovinskog rata u Centru 2 u Livnu.

Predsjednik Vlade i direktorica Uprave za pitanja branitelja istaknuli su da se članovi spomenute Udruge s problematikom stambenog zbrinjavanja susreću duži niz godina.

Izrazivši nelagodu što su toliko dugo morali čekat rješavanje kako dovršetka navedene zgrade tako i dodjele rješenja za stanove nazočnim obiteljima poginulih čestitali su nadolazeći Božić i božićne blagdane te sretnu novu 2017. godinu.

Dodatnih trinaest (13) stanova u zgradi stradalnika Domovinskog rata u Centru 2 u Livnu nalazi se u završnoj fazi koji će po donesenim kriterijima biti dodijeljeni ratnim vojnim invalidima.